VI Jornades de Contractació Públicament Socialment Responsable 2023

Els propers 30 de novembre i 1 de desembre se celebraran les VI Jornades de Compra Pública Socialment Responsable, sota el títol “La urgència d’una mirada global amb Justícia Social als processos de transició ecològica”.

En un context en què s’estan evidenciant els canvis dràstics que està patint el planeta a causa de l'emergència climàtica i els seus impactes sobre els territoris d’arreu del món, des de les institucions supranacionals i locals, fins a les organitzacions de base de tot el món, es considera fonamental enfrontar la descarbonificació de les economies. 

En aquesta 6a edició de les jornades, organitzada pel Grup de Compra Pública Socialment Responsable de Catalunya (GCPSR), es presentaran les oportunitats normatives actuals que poden servir per garantir el compliment dels drets humans i del medi ambient en les cadenes de valor. També es farà una crida a les administracions públiques i a la ciutadania sobre la importància que té posar la mirada, des de la coherència de polítiques, als processos de transició ecològica que s'estan proposant des del nord global.

Multimedia

Information

Tipus
Jornada
Date/s
Thursday, 30 November, 2023 - 09:30
Friday, 1 December, 2023 - 09:30
Date/s

Dimecres, 30 de novembre de 9:30h a 14h

Dijous, 1 de desembre de 9:30h a 13:15h

Lloc

Format híbrid (en línia i presencial). Presencial: Via Laietana, 16 (Barcelona)