V Jornades sobre compra pública socialment responsable

L'Observatori DESC, com a membre del grup de Compra Pública Socialment Responsable, organitza aquesta nova edició de les Jornades de compra pública responsable

Pots inscriure't seguint aquest enllaç

Encarem aquesta edició sota el lema "L’impuls d'un model de compra pública basat en la protecció dels Drets Humans" reconeixent els avanços realitzats en els últims anys i assumint el repte que suposa estendre l'exigència de la coherència de polítiques més enllà de les fronteres de la UE, garantint el respecte dels Drets Humans i la responsabilitat extraterritorial del cicle de vida dels productes i serveis que es compren.

Les jornades comptaran amb espais formatius sobre les noves normatives europees en línia amb la deguda diligència en matèria de drets humans. Comptarem també amb les experiències i bones pràctiques en l'àmbit internacional i un taller pràctic sobre com començar en la compra pública ètica. En el segon dia es treballaran sobre sectors específics com l'àmbit sanitari i electrónica i experiències concretes sobre bones pràctiques i reptes de futur. 

Aquesta iniciativa és fruit del grup de Compra Pública Socialment Responsable en què administracions públiques i organitzacions per la justícia global treballem plegades.

Inscripció prèvia al següent enllaç.

Multimedia

Information

Tipus
Jornada
Date/s
Wednesday, 16 November, 2022 - 09:00
Thursday, 17 November, 2022 - 09:30
Date/s

16 i 17 de novembre

Lloc

Format híbrid. Presencialment a l'Espai Calàbria 66 o en línia.